EVENEMENTEN

 

Toerversie Amstel Gold Race

De Toerversie van de Amstel Gold Race vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 april 2017. Er kan gestart worden op zes afstanden, waarbij de kortste 60 en de langste 250 kilometer is. Ook tijdens deze toerversie zullen de deelnemers de strijd aan gaan met de vele Limburgse heuvels.
Meer info en Inschrijven via: www.amstelgoldrace.nl

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race wordt op zondag 16 april 2017 verreden. Sinds 1966 vindt ieder jaar in Limburg de Amstel Gold Race plaats. De Markt in Maastricht is elk jaar het decor van de start van de Amstel Gold Race. De eindstreep van de Amstel Gold Race ligt in Valkenburg. De Amstel Gold Race deel uit van de UCI WorldTour.
Meer info via: www.amstelgoldrace.nl

Pop on Top

Pop on Top is een gezellig (familie)festival waar sfeer, beleving én goeie muziek centraal staan! Op 26 en 27 mei 2017 vindt het wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het kuurpark, de tuin van Holland Casino, heeft alle faciliteiten om er deze 6 editie een groots feest van te maken! Met o.a. Marco Borsato & HAEVN.
Meer info: www.popontop.nl

Heuvelland fiets 4-daagse

Van 6 - 9 juni 2017 wordt de Heuvelland Fiets 4 daagse verreden. Vier dagen lang kunt u dagelijks kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Alle routes worden conform de voorwaarden van de NTFU uitgezet door de wielervrienden van de Valkenburgse Wieler Club.
Kijk voor meer info op: www.heuvellandfiets4daagse.nl

Pinkpop Landgraaf

vindt plaats in het weekend van 3, 4 en 5 juni 2017 op het vertrouwde Festivalterrein Megaland in Landgraaf. Het festival zal in 2017 voor de 48ste keer plaatsvinden, een uniek record. Ook dit jaar zullen weer topartiesten van wereldniveau optreden.
Meer info op: http://www.pinkpop.nl

André Rieu

6-7-8-9 en 13-14-15-16 juli 2017 op het Vrijthof van Maastricht. Ook dit jaar speelt André Rieu met zijn Johann Strauss orkest weer een reeks fantastische zomeravondconcerten op een van de mooiste pleinen van ons land. Het wordt een avond om nooit te vergeten.
Info op: www.andrerieu.nl

Top Cauberg Challenge

19 en 20 augustus 2017 Top Cauberg Challenge 2017 - 9e editie. De Top Cauberg Challenge, een toertocht voor wegrenners en mountainbikers.
De TCC is ontstaan ter ondersteuning van een jeugdhuis in Cugir, Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar dit doel.
Meer info op: www.topcaubergchallenge.nl

Boogie's Extreme

Het parcours van de 3 toertochten is door Michael Boogerd zelf uitgestippeld.
Met de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers,
Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Durft u deze uitdaging aan?
Twijfel dan niet en meldt u aan.
Alle info is te vinden op:  www.boogiesextreme.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 16 en 17 September 2017. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org

Bart Brentjens Challenge

De Bart Brentjens Challenge wordt in 2017 voor de 13e keer georganiseerd. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours.
Meer info: www.bartbrentjens-challenge.com