Brouwerijen

Excursies aangeboden door Gulpener Bierhuys
Het Gulpener Bierhuys is een beleving waar u als bezoeker op allerlei plezierige, directe en indirecte manieren, kennis maakt met het product 'Gulpener bier'. Excursies, bierproeverijen, vergaderingen, presentaties, eten bereid met bier etc, in het Gulpener Bierhuys is het allemaal mogelijk. Een bezoek aan het Gulpener Bierhuys kan op uw verzoek gekoppeld worden aan activiteiten in de omgeving zodat een compleet dag- of dagdeelprogramma ontstaat.

Voor meer informatie: www.gulpener.nl

 

Proeflokaal - Bezoek aan de Alfa brouwerij
Ook een bezoek aan de Alfa brouwerij in Schinnen is zeker de moeite waard. Na een korte uiteenzetting van de historie van de brouwerij met de nieuwste breedbeeldfilm volgt een bezoek aan de ALFA bron. Na de rondleiding door de brouwerij brengt u een bezoek aan de proeverij, waar u kunt genieten van de ALFA bieren met hartige hapjes.

Voor meer informatie: www.alfa-bier.nlBezoek aan de Brandbier Brouwerij
Ontdek de oudste brouwerij van Nederland en maak kennis met het bier waar Limburg trots op is. In het voormalige familiehuis van de familie Brand kunt u kennis maken met de geschiedenis van deze brouwerij. Na een bezoek aan het museum wordt u rondgeleid en leert u alles over het brouwproces. De rondleiding eindigt in het 'Kelderke' waar u het Limburgs bier ook kunt proeven.

Voor meer informatie: www.brand.nl