EVENEMENTEN

 

Eroica Limburg

Op zaterdag 29 juni 2019 wordt Eroica Limburg georganiseerd. Vanuit wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul worden drie schitterende en unieke routes verreden die ook België aandoen.Niet alleen de bekende verharde wegen maar ook onverharde paden zijn onderdeel van de routes die op retro fietsen (fietsen van voor 1987) en in retro kleding dienen te worden afgelegd.
Meer info: http://www.eroicalimburg.com/

André Rieu

4-5-6-7-11-12-13-14-19-20 en 21 Juli 2019 op het Vrijthof van Maastricht. Ook dit jaar speelt André Rieu met zijn Johann Strauss orkest weer een reeks fantastische zomeravondconcerten op een van de mooiste pleinen van ons land. Het wordt een avond om nooit te vergeten.
Info op: www.andrerieu.nl

Heuvelland 4-daagse

Van 08-09-10-11 Augustus 2019 wordt de de 32ste editie van de alom bekende Wandelvierdaagse van Vilt georganiseerd. Deze topper door de Limburgse Heuvels mogen liefhebbers van wandelen niet missen. Er kan op verschillende afstanden gestart worden. Wij passen in overleg onze ontbijttijden aan voor de deelnemers van dit evenement.
Meer info: www.heuvelland4daagse.nl

Top Cauberg Challenge

17 en 18 augustus 2019 Top Cauberg Challenge 2019. De Top Cauberg Challenge, een toertocht voor wegrenners en mountainbikers.
De TCC is ontstaan ter ondersteuning van een jeugdhuis in Cugir, Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar dit doel.
Meer info op: www.topcaubergchallenge.nl

Boogie's Extreme

6 t/m 8 September 2019. Het parcours van de 3 toertochten is door Michael Boogerd zelf uitgestippeld. Met de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers, Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Durft u deze uitdaging aan?
Twijfel dan niet en meldt u aan.
Alle info is te vinden op: www.boogiesextreme.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 21 en 22 September 2019. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org

Bart Brentjens Challenge

De Bart Brentjens Challenge wordt op 29 september 2019 voor de 15e keer georganiseerd. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours.
Meer info: www.bartbrentjens-challenge.com