EVENEMENTEN

 

Top Cauberg Challenge

17 en 18 augustus 2019 Top Cauberg Challenge 2019. De Top Cauberg Challenge, een toertocht voor wegrenners en mountainbikers.
De TCC is ontstaan ter ondersteuning van een jeugdhuis in Cugir, Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar dit doel.
Meer info op: www.topcaubergchallenge.nl

Boogie's Extreme

6 t/m 8 September 2019. Het parcours van de 3 toertochten is door Michael Boogerd zelf uitgestippeld. Met de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers, Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Durft u deze uitdaging aan?
Twijfel dan niet en meldt u aan.
Alle info is te vinden op: www.boogiesextreme.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 21 en 22 September 2019. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org

Bart Brentjens Challenge

De Bart Brentjens Challenge wordt op 29 september 2019 voor de 15e keer georganiseerd. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours.
Meer info: www.bartbrentjens-challenge.com

Kerststad Valkenburg

Vanaf vrijdag 15 november kunt u weer genieten in 'Kerststad Valkenburg' met o.a. de Kerstman, de Christmas Parade, Santa's Villgae met het huis van de Kerstman, de Kerstmarkten in de Fluwelen- en Gemeentegrot en Magisch Zand, Europa's grootste onderaardse Kerststal.
Meer info: www.kerststadvalkenburg.nl

Santa's Village

Het theodoor dorrenplein in de gezellige binnenstad van Valkenburg wordt van 15 november 2019 tot en met 29 december 2019 omgetoverd tot Santa's Village. In het dorp van de kerstman staan 22 stands waaronder 11 met heerlijke seizoenslekkernijen zoals; oliebollen, crêpes, churos etc. De overige 12 chalets zijn nieuw en van echt larikshout.
Meer info: www.santasvillage.nl

Kerstmarkt Fluwelengrot

Bezoek tussen 15 november en 29 december 2019 de sfeervolle en warmekerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Beleef de warme en unieke kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!
Meer info is te vinden op: www.kasteelvalkenburg.nl

Winter Wonderland

In de Wilhelminagroeve bij de Kabelbaan ontluikt met Kerst een waar spektakel. Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen waar de magie van 1001-nacht verrijst uit indrukwekkende zandsculpturen. Kunstenaars van over de hele wereld lieten zich inspireren door de Arabische volksvertellingen.
Meer info: www.kerststalvalkenburg.nl