EVENEMENTEN

 

Pop on Top

Pop on Top is een gezellig (familie)festival waar sfeer, beleving én goeie muziek centraal staan! Op 28 en 29 mei 2022 vindt het wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het kuurpark, de tuin van Holland Casino, heeft alle faciliteiten om er deze 10e editie een groots feest van te maken!
Meer info: www.popontop.nl

Limburgs Mooiste

2 en 3 juli 2021. De wielerklassieker Limburgs Mooiste is een prachtige maar loodzware uitdaging voor fietsrecreanten. De vijf verschillende routes lopen vanuit centrum Heerlen over verkeersarme, toeristisch zeer aantrekkelijke wegen in Limburg en aangrenzende gebieden in België en Duitsland. Naast de wielerklassieker kan men ook deelnemen met mtb en e-bike of stadsfiets.
Meer info: www.limburgsmooiste.nl

Heuvelland fiets 4-daagse

Van 7 - 10 juni 2022 wordt de Heuvelland Fiets 4 daagse verreden. Vier dagen lang kunt u dagelijks kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Alle routes worden conform de voorwaarden van de NTFU uitgezet door de wielervrienden van de Valkenburgse Wieler Club.
Kijk voor meer info op: www.heuvellandfiets4daagse.nl

Eroica Limburg

Op 3 en 4 september 2021 wordt Eroica Limburg georganiseerd. Vanuit wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul worden drie schitterende en unieke routes verreden die ook België aandoen.Niet alleen de bekende verharde wegen maar ook onverharde paden zijn onderdeel van de routes die op retro fietsen (fietsen van voor 1987) en in retro kleding dienen te worden afgelegd.
Meer info: http://www.eroicalimburg.com/

André Rieu

1-2-3-4-8-9-10-11-15-16-17-18-23 en 24 Juli 2021 op het Vrijthof van Maastricht. Ook dit jaar speelt André Rieu met zijn Johann Strauss orkest weer een reeks fantastische zomeravondconcerten op een van de mooiste pleinen van ons land. Het wordt een avond om nooit te vergeten.
Info op: www.andrerieu.nl

Heuvelland 4-daagse

In 2022 wordt de de 33ste editie van de alom bekende Wandelvierdaagse van Vilt georganiseerd. Deze topper door de Limburgse Heuvels mogen liefhebbers van wandelen niet missen. Er kan op verschillende afstanden gestart worden. Wij passen in overleg onze ontbijttijden aan voor de deelnemers van dit evenement.
Meer info: www.heuvelland4daagse.nl

Top Cauberg Challenge

Top Cauberg Challenge 2021. De Top Cauberg Challenge, een toertocht voor wegrenners en mountainbikers.
De TCC is ontstaan ter ondersteuning van een jeugdhuis in Cugir, Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar dit doel.
Meer info op: www.topcaubergchallenge.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 18 en 19 September 2021. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org

Bart Brentjens Challenge

De Bart Brentjens Challenge wordt op 10 oktober 2021 voor de 16e keer georganiseerd. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours.
Meer info: www.bartbrentjens-challenge.com