EVENEMENTEN

 

Kerststad Valkenburg

Vanaf vrijdag 15 november kunt u weer genieten in 'Kerststad Valkenburg' met o.a. de Kerstman, de Christmas Parade, Santa's Villgae met het huis van de Kerstman, de Kerstmarkten in de Fluwelen- en Gemeentegrot en Magisch Zand, Europa's grootste onderaardse Kerststal.
Meer info: www.kerststadvalkenburg.nl

Santa's Village

Het theodoor dorrenplein in de gezellige binnenstad van Valkenburg wordt van 15 november 2019 tot en met 29 december 2019 omgetoverd tot Santa's Village. In het dorp van de kerstman staan 22 stands waaronder 11 met heerlijke seizoenslekkernijen zoals; oliebollen, crêpes, churos etc. De overige 12 chalets zijn nieuw en van echt larikshout.
Meer info: www.santasvillage.nl

Kerstmarkt Fluwelengrot

Bezoek tussen 15 november en 29 december 2019 de sfeervolle en warmekerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Beleef de warme en unieke kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!
Meer info is te vinden op: www.kasteelvalkenburg.nl

Winter Wonderland

In de Wilhelminagroeve bij de Kabelbaan ontluikt met Kerst een waar spektakel. Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen waar de magie van 1001-nacht verrijst uit indrukwekkende zandsculpturen. Kunstenaars van over de hele wereld lieten zich inspireren door de Arabische volksvertellingen.
Meer info: www.kerststalvalkenburg.nl

Magisch Maastricht op het Vrijthof

Magisch Maastricht op het Vrijthof, 29 november t/m 31 december 2019 is hét grootste, mooiste en gezelligste kerstevenement dagelijks geopend. De prachtige stad Maastricht zal dit jaar ook weer magisch stralen tijdens de december maand. Het Vrijthof met haar historisch decor en monumentaal karakter fungeert als middelpunt voor dit kerstevenement. 
Meer info: www.magischmaastrichtophetvrijthof.nl

Aachen Weihnachtsmarkt

Dagelijks van 22 november tot 23 december van 11.00-21.00 uur. De Kerstmarkt van Aken wordt jaarlijks gehouden in het traditionele centrum van Aachen (Aken). Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden. Tientallen gezellige kraampjes met kerstversieringen, hapjes en drankjes. De kerstmarkt van Aken wordt door vele Nederlanders bezocht, aangezien de kerstmarkt veel traditioneler is dan de kerstmarkten van Maastricht en Valkenburg. Een prima alternatief dus! 
Meer info: aachenweihnachtsmarkt.de