HotelinfoLaten wij ons even voorstellen.

Wij zijn Fons, Andrea en onze tweelingdochters Rachelle en Kirsten Hensgens.
Samen hebben we de afgelopen jaren onze zaak opgebouwd tot een kleinschalig gezellig familiehotel. Bij ons staat de Limburgse gastvrijheid en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat de gast zich 'thuis' voelt in ons hotel en uit de vele reacties blijkt dat dit ook zo ervaren wordt.

Het hotel heeft een driesterren en viertulpenclassificatie. B&B Hotel Andrea beschikt over
4 comfortabele kamers. Naast de hotelkamers beschikken wij ook over drie luxe vakantieappartementen. Deze kunnen geboekt worden met of zonder hotelservice.
B&B Hotel Andrea ligt centraal in het heuvelland en is goed bereikbaar. Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van ons eigen parkeerterrein. Motoren en fietsen kunnen worden gestald in de afsluitbare stalling. Komt u met het openbaar vervoer? Schin op Geul heeft een eigen treinstation en de bus stopt op loopafstand!

Tijdens het ontbijt proeft u Limburg!
Wij kiezen voor diverse dorps - en streekproducten zoals scharreleieren en huisgemaakte jam van de streekwinkel uit Wijlre, de verse broodproducten zijn van onze dorpsbakker.
Dit alles serveren wij in onze ruime ontbijtzaal met uitzicht op de bekende Keutenberg.
Schin op Geul vormt het idyllische decor van B&B Hotel Andrea. Het Geuldorpje staat bekend om haar vele vakwerk huizen, eeuwenoude boerderijen en twee prachtige kastelen. Dwars door het dorp meandert de Geul. Langs de oevers van de snelst stromende rivier van Nederland is het altijd goed toeven. Bed & Breakfast Hotel Andrea is uw ideale uitvalsbasis voor een sportieve vakantie. Vanuit Schin op Geul vertrekken vele wandel- en Nordic Walkingroutes door het glooiende Limburgse land.

Tevens is Schin op Geul een kruispunt van langeafstandswandelingen, zoals het Pelgrims- en Krijtlandpad. Voor de wielerliefhebbers liggen de legendarische Cauberg en de straf stijgende Keutenberg op traplengte afstand.

Na deze sportieve uitdagingen is het goed vertoeven op het grote dakterras van ons hotel.
Onder het genot van een drankje kunt u genieten van een panorama uitzicht over het Geuldal
met op de achtergrond de ‘Dutch Mountains’.

Vanuit Schin op Geul liggen diverse trekpleisters op steenworp afstand: het altijd bruisende Maastricht, het gezellige en charmante vestingstadje Valkenburg aan de Geul, Vaals met het drielandenpunt en het labyrint bovenop de Vaalserberg. Door onze goede ligging in de Euregio zijn de Belgische Ardennen, Duitse Eifel en het Groothertogdom Luxemburg binnen een uur met de auto te bereiken. Wilt u gaan shoppen in de bekende steden Luik, Hasselt, Tongeren en Aken, dan is het openbaar vervoer een aanrader!