Landgraaf - Snowworld

SnowWorld Landgraaf vormt een compleet Oostenrijks wintersportdorp met een après-ski bar, twee restaurants, diverse feestzalen en een winkel met alle grote merken wintersportkleding en accessoires. Bovendien biedt Special Sports een uitgebreid health en wellness centre op de bovenverdieping met onder meer een fitnesscentra, sauna en bubbelbad. Het gezellige restaurant heeft een wijds uitzicht op de skipiste. Voor jong en oud heeft SnowWorld talloze in- en outdoor arrangementen waarbij ontspannen centraal staat in een gemütliche Oostenrijkse sfeer. SnowWorld heeft een ski- en snowboardschool met ruim 130 leraren.

SnowWorld is de ideale plaats om te leren skiën of snowboarden, met als voordeel dat u van professionele skileraren in het Nederlands les krijgt en op vakantie niet onderaan hoeft te beginnen. Met een goede voorbereiding in SnowWorld haalt u meer plezier uit uw wintersportvakantie.

Het Pisterestaurant biedt sensationeel uitzicht over de pistes. Voor een snelle maaltijd of voor een diner met goede vrienden kunt u uitstekend terecht bij dit zelfbedieningsrestaurant. De gezellige Tiroler Stube voor een lekkere borrel of de echte après-ski. Wanneer het chalet volledig is afgerond zal ook het fonduerestaurant een unieke locatie zijn voor een diner met uitzicht op de pistes.

Ook beschikt SnowWorld over een echte Schirmbar van Nederland op het zonneterras van SnowWorld Landgraaf. Voor wintersporters is een Schirmbar kenmerkend voor de echte après-ski. Op het zonneterras in Landgraaf is de ronde glazen Schirmbar een unieke partylocatie in Nederland. Bij mooi weer klapt het parasoldak automatisch in, zodat men kan genieten van de Nederlandse zon.

Met de nieuwe 3e piste van 500 meter, biedt SnowWorld nog meer skiplezier. SnowWorld Landgraaf beschikt over het grootste indoor sneeuwparadijs ter wereld!! Onder de stoeltjeslift is een permanent funpark voor gevorderden snowboarders en skiërs gecreëerd met onder andere een buckel-piste, half-pipes, tubes en een schans!

Airboarden, het nieuwste fenomeen op wintersportgebied, vanaf medio mei bij SnowWorld. ’s Werelds eerste indoor skipiste waarop men de adrenaline kick van het airboarden kan meemaken.

Het airboard, ook wel het ‘Boogie board’ genoemd geeft het gevoel of men over de pistes zweeft. Laag bij de sneeuw, liggend op een soort matras, handvaten en je eigen lichaam om te sturen, carvend de pistes naar beneden. Met het airboard zijn al snelheden gemeten van 126 km.

Zoals een gast van SnowWorld het beschreef, “ik voel me weer 12 jaar, geweldig!”

Veel skiërs en snowboarders hebben hun materiaal al verruild voor de ultieme kick van het airboarden. Deze kick kan men nu zelf beleven op de pistes van SnowWorld. Na het kopen van een kaartje bij de kassa, kan de adrenaline kick van een uur beginnen.

Website: http://www.snowworld.nl/