Schin op Geul - Wandelingen

Pelgrimspad : Law 7

Deze wandeling is een van de meest uitdagende wandelroutes in europa. U loopt in de voetsporen van de pelgrims welke deze als boetedoening al liepen in de vroege middeleeuwen. Het tweede deel van deze route gaat door een groot deel van het Zuid-Limburgse heuvelland. Over een afstand van 267 km loopt u vanuit 's- Hertogenbosch naar Vise in Belgie. Onderweg komt u langs oude kastelen, prachtige kerken en veel Limburgse vakwerkhuizen. Als gast in ons hotel geven wij u de mogelijkheid om deze ervaring met ons te delen. De routebeschrijving mag u van ons lenen.Krijtlandpad : RP 7

Als wandelaar van het Krijtlandpad, krijgt u alles geboden wat wandelen in het Zuid-Limburgse heuvelland zo bijzonder maakt. Van het drielandenpunt in Vaals, door glooiende weilanden, langs beken en rivieren op weg naar het maasdal in Maastricht. Over een afstand van 90 km loopt u via gemarkeerde routes door deze geweldige omgeving. Ons hotel welk in Schin op Geul gelegen is, vormt een centraal uitgangspunt om deze wandeling tot een uitdaging te maken. Ook de routebeschrijving van deze wandeling kunnen de gasten van ons lenen.

 

 

Indien u meer wandelingen wilt bekijken en voorbereiden willen wij u attent maken op de website welke aangegeven staat. Wij wensen de gast veel wandelplezier en hopelijk tot ziens in B&B Hotel Andrea.

Voor mooie wandelingen kunt u terecht op: www.wandelgidszuidlimburg.com